SNÖ.

Japp. SNÖ. 2 oktober kom över en halv meter snö. Kaos på vägarna. Mickis har inte hunnit sätta på vinterdäck, men min bil hade det, så jag skjutsade han och en spelare till arenan på morgonen. Den vanliga rutten tar cirkus 10-15 minuter. Denna dag tog den en timme. Och sen 45 minuter hem igen, sen dröjde de inte länge innan jag skulle åka tillbaks och skjutsa honom till flygplatsen, haha. Satt mycket i bilen den dagen och såg säkert 6-7 bussar som stod över flera filer och blinkade “out of service” ja hörrni. Sammanfattning. Calgary.

Mickis är just nu i Vancouver men kommer hem inatt igen. På lördag är det dags för home opener, och det är ju alltid kul! Otroligt roligt också att Mickis blivit assisterande kapten tillsammans med en annan spelare, så lördag blir verkligen speciellt. Senaste dagarna har jag fipplat väldigt mycket med min nya hemsida och satt ihop en prislista. Och nu är den biten också igång, så det går framåt. Har haft en fotografering inplanerad flera veckor som inte blivit av på grund av grått väder och snö!! Så vi har valt att skjuta upp det tills det här smälter bort och vi får en solig dag. Man vet trots allt aldrig med Calgary, om två veckor kan det vara varm höst. Hoppas!!

Nästa vecka kommer mormor på besök. Vi har ingenting alls planerat utan ska bara ta dagarna som de kommer och eventuellt åka upp till bergen någon dag. Och så ser hon två eller tre matcher också.

Vi fick häromdagen även se vår slideshow från bröllopet! Så nu väntar vi spänt på boxen med alla bilder så att vi kan dela dem med vänner och familj 🙂

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *