Home again!

Äntligen är han hemma igen. Var dryga och sjukt GRÅA dagar han var borta. Alla år jag bott här har vi haft skapliga eller bra höstar, det är idag 21 september och det har snöat två gånger redan :))) väntas mer snö ikväll.. visserligen ligger de inte kvar på marken för DET vore ju sjukt i september. Inte alls redo för det. Hoppas på varmare väder framöver så vi får någon slags höst.

I veckan fick jag äntligen mitt business license! Så himla roligt. Nu väntar jag på att logga och bankkonto ska bli klart, sen är det bara att tuta och köra. Har några fotograferingar inbokade redan så det ska bli roligt! Håller på att fixa i ordning kontoret också där jag kommer sitta och redigera. Bara skrivbordet som ska komma, sen in med datorn och börja.

Det är fortfarande några pre season matcher kvar, och alltid så här års känns det lite konstigt för säsongen inte dragit igång på riktigt liksom. Det brukar för mig vara den årliga BBQn med organisationen som liksom är startskottet. För efter det minns man knappt hösten i efterhand för det bara rullar på. Och som jag skrivit tidigare, i år är det inte så många långa roadtrips, så jag tackar och tar emot. Och bbqn är alltså inte förrän nästa söndag, men vi närmar oss 🙂

Det var nog allt för nu tror jag, Mickis är på Kina-tid och jag på Calgary-tid, så vi kämpar för att synka dagsrytmen 🙂

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *