Bröllopet del 1

Nuu ska ni få se lite bilder äntligen :)) förra veckan fick vi en sneak peak på 40 bilder, och måste vänta minst 8 veckor till. Blir jobbigt för oss otåliga, haha. Men den som väntar på något gott :))…

Som save the date hade vi som ni ser en slags kalender med ett hjärta runt 11 augusti, och insidan av kuvertet pryddes såklart av pälsbebisarna som jag fotade i hundparken.

Känslan på bröllopet var “vingårdsromans” och det tycker jag vi förmedlade rätt tydligt 🙂

Andra trycksaker var att alla bord hette som en stad/ett land där vi varit och hade en beskrivning med bild under menyn på varje plats. Utanför matsalen stod en stor världskarta där borden var utmarkerade på kartan.

Första tårarna på dagen kom när buketterna kom in och jag fick se berlocken med bild på mamma. Allt blev så väldigt tydligt på nåt sätt, att hon inte var där fast hon skulle varit där. Sen hade jag sagt från första början att jag ville ha pioner, men Fanny sa att tyvärr är det ju inte säsong, och jag släppte hela pion-idén. Och sen kommer buketterna in, och där sitter en bild på mamma i berlocken omringad av ljusrosa pioner. Som sagt. Första tårarna kom då.

Mickis fick en klocka av mig och jag fick ett armband av honom som vi båda öppnade kort innan det var dags att klä på sig.

Där fick ni lite bilder från dagen. Längtar tills jag kan dela med mig av resten av bilderna! Speciellt från festen, hehe 😉

Imorgon åker Mickis till Kina, inte alls taggad på det. Men har lite planerat under veckan att fixa, bland annat skicka in ansökan om mitt business license, så det blir spännande!:)

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *