Ready!

Är sååå redo att flytta ur kaoset och åka tillbaks till Kanada. Det är 140 saker som ska göras denna vecka, och då menar jag såna här tråkiga saker som att fixa pass, fixa nytt ETA till passet, flytta ur lägenheten, se till att få bygglovet, husmöten, åka med grejer som ska skänkas OSV. Sen är det också roliga saker som att försöka träffa så många som möjligt och bestämma väggkulör, Kök, badrum, vår vinvägg osv. Men, det är som sagt en fullspäckad vecka och på söndag kväll kommer vi nog inte vilja annat än att bara öppna dörren till vårt hus i Calgary.

Sen åker Mickis efter någon vecka eller så till Kina, där dom ska spela två matcher mot Boston för att promota NHL. Jag och vovarna stannar hemma och fixar i ordning det sista i huset. Hoppas på fina septemberkvällar där jag kan sitta vid vår brasa på terassen med ett glas vin! Av de fyra höstar jag upplevt i Calgary har nog tre av dem varit varma och härliga. Inte så mycket rusk som man kan känna här hemma. Förra året var det varmt, alltså varmt!, fram tills slutet av november. Sen ? ja de är en annan historia… -32 i vad som kändes som en evighet. Hur som, håller tummarna för en varm och skön höst.

Schemat för i år kan nog vara det bästa hittills. Detta blir femte säsongen som vi har ett helt magiskt jul och nyårsschema. Och det är de verkligen inte alla lag som har. Och sen är det inte en enda (praise the lord!!) 10-14-dagars roadtrip! Tror den längsta är 8 dagar. BOOOM. Så bra. Skillnaden är att det blir lite “hattigt” för Mickis. Att han inte är hemma lika länge varje gång. Kanske bara går 3-5 dagar innan nästa avresa. Men! Ill take it! ?

I helgen var det lilla Nils dop! Päronen bad mig att fota, så självklart bjuder jag på några fina bilder 🙂 sen väntar vi med SPÄNNING på våra bröllopsbilder och video! ? men bjuder på vårat lilla dansnummer här nedan!

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *