Santorini

Alltså. Visst förstod jag väl att vi skulle ha en underbar bröllopsresa, men herrregud vilken magisk ö detta är! Om ni inte redan varit här och förstår vad jag menar, ÅK.

Utsikten, maten, det grekiska vinet! Så bra alltihop. Vi valde ett hotell som ligger precis i utkanten av Oia, och vi är så glada att vi valde detta hotell. För det är så lugnt och skönt så de finns inte. Annars är ju Santorini vääldigt turistigt. I onsdags åkte vi med båt runt om Santorini en heldag. Vattnet här, jag är helt förälskad i färgen. Nu vet vi vilken färg vi ska ha på poolen i nya huset 😉 jag är allvarlig!

Sen har vi tagit lite massage, gjort vinprovning, käkat middag på andra sidan ön och senast igår var vi i Ammoudi bay. Vi fick rekommendationen att äta på Dimitris och bada från klipporna “runt hörnet”.

Jag ska vara ärlig. Jag är inte superpepp på saltvatten, jag är en sån som föredrar poolen. Men Mickis gillar lite såna grejer, att bada från klippor osv. Så som wifey ställde jag såklart upp 😉 det som var “runt hörnet” var en enda lång hinderbana av sten och klippor kan man säga. Och när vi väl kom dit var vi lite besvikna då det krylllade av turister. MEN, i efterhand är vi ändå nöjda att vi gjorde det.

Nu ska vi njuta massor imorgon för på måndag morgon åker vi hem. Och soooom vi saknat våra små pälsbäbisar. Klumpen i magen för att flyga hem med dem till Kanada blir större o större.. men måste göras 🙁

När vi kommer hem har vi endast två veckor till avresa. Snälla skänk en tanke att jag hinner få pass i nytt namn ???

Här kommer bilder!!!

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *