Bröllopet

Alltså wow. Nu ligger vi här på varsin solstol på Santorini och kan kalla varann herr och fru! Jag önskade att jag kunde dela med mig av både bra film och foto, men det måste vi otåliga såklart vänta på 🙂 innan dess kan jag dela med mig av lite bilder som gästerna tog.

Vi var alltså på Skytteholm, Ekerö. Jag och Mickis åkte dit på torsdag em och våra närmsta vänner och familj kom på fredagen. Då hade vi lite mingel och grillkväll innan jag och tärnorna smet upp för att lägga ansiktsmasker innan skönhetssömnen. Otroligt nog sov jag helt okej med uppstigning 06. Timmarna innan vigseln kändes långa, men det var rätt mycket spring där vi gjorde i ordning oss med fotografer, filmteam, hår och smink etc.. vilket var rätt skönt. Då blev man inte så nervös i ju med att det hände något hela tiden. Men sen kom nervositeten i vågor, och då tog tärnorna hand om det SÅ bra!

Vigseln gick så snabbt! Och sen gick allt verkligen i raketfart. Brudskålen hade vi bakom herrgården, middagen i matsalen i skyttegården och festen i ladan. Vi tyckte det blev väldigt bra med miljöombytena. ALLA tal var verkligen helt makalösa. Vi grät massor, skrattade och försökte ta in allt som hände och njuta för fullt. Vi valde att köra lite spex efter brudvalsen vilket blev lyckat! Och festen efter var helt magisk. Redan som nyförlovade på Hawaii förra året bokade vi in bandet Duojag. Vi ville ha fullt röj och det levererade de verkligen.

Ja, mycket har varit planerat sååå länge. Till exempel vår vickning som var McDonalds. Har varit många resor med hur vi skulle göra med logistiken i ju med att närmsta donken var 25 min bort, men det löste sig!

Jag tänker att jag kommer förklara mer när bilderna kommer, så just nu får ni nöja er med lite mobilbilder och massor av honeymoon bilder på instagram!

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *