3 DAGAR

3 dagar kvar!! Känns såå pirrigt! Hade en mindre nagelkatastrof igår som la till lite stress idag och imorgon men SEN, sen är vi redo ? vi åker redan imorgon em. Ska bli så mysigt imorgon kväll när vi är på plats att fippla ihop det sista, sätta upp skyltar, käka en mysig middag och titta på nån romantisk komedi som får oss att gråta och skratta.

Det är den teorin jag och tärnorna kör på. Att kolla gråtfilmer såhär innan så att vi kanske kan samla oss lite i kyrkan.

Ikväll ska vi åka till gravarna med blommor, ljus och snacka lite med dem. Sen ska vi hem och fixa i ordning lite favors och packa klart allt. Sen ska jag definitivt lägga en purifying mask. Vet inte vad de är men finnarna verkar blomma upp tio st i timmen just nu :)))) speciellt när det varit så fuktigt!!

Igår och i måndags hade vi kanadensare här som vi visade runt Västerås. Blev restauranger som K9, Brasseriet, Limone och Hatten. Visade dem sjövägen vart nya huset kommer stå och såklart drack vi drinkar på Steam hotel’s rooftop. På bilden nedan har ni Mickis värdfamilj när han spelade juniorhockey. Chelsea och Ryan (värdsyster och hennes man) bor i Calgary och vi umgås mycket med dem till vardags 🙂

Vi räknar ner så mkt nu till lördag, men vad man glömmer är att vi ju ska på honeymoon direkt på söndag! Så blir att packa för solsemester också ?? Santorini 8 dagar!

Nästa gång jag skriver, så är jag med stor sannolikhet fru Backlund! ?✨????

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *