10 days to go!

Hallå! 10 dagar kvar tills det smäller. Jag och Mickis sitter på väderapparna varje dag ? fullt medvetna att det också ändras varje dag, haha.

Det har ju varit så otroligt varmt, men denna fukt som är nu är så mkt värre! Jag känner mig konstant svettig haha. Så vi hoppas helt enkelt att fuktigheten går ner, och så vore det ju väldigt skönt om det inte ösregnade hela dagen 😉

Den här veckan har vi haft ganska tomt på schemat i ju med att det funnits lite småfix här o där och för att vi gärna vill ut med båten vid fint väder.

Samtidigt som vi längtar så det pirrar till i hela magen till bröllopet och honeymoon så är det väldigt nära till hemgång till Kanada efter det också. Och med det kommer stressen för att våra gosingar Lily och Dexter ska flyga. Får alltid så ont i magen.

Ett tips, som jag alltid gör, är att köpa en ask choklad och skriva ett litet kort till besättningen på flyget. Jag brukar skriva typ, på denna flight har ni våra älskade hundar Lily & Dexter med, snälla se till att de får vatten när vi mellanlandar etc. och jag kan säga att det har alltid varit populärt. En gång gick piloten ur först ur planet, sen kom han upp igen o gick fram till oss och sa “jag kollade precis till Lily och Dexter! De mår bra!”. Så för er som flyger med hundar eller känner nån som ska flyga med hundar under planet, tipsa om detta. Det hjälper också att klistra in en söt bild på dem 😉

Det ska iaf bli skönt att komma tillbaks sen. Att få riktigt boa in sig i nya huset. Appropå nya huset i Sverige. Det här bygglovet har tagit så jääääkla lång tid så de finns inte. Så vi hoppas nu kunna börja bygga i augusti. Och vi håller alla tummar för att det ska stå klart nästa sommar när vi kommer hem.

Nu ska jag kila ut på en prommis och förmodligen svettas ur mig ett antal liter, kan man vara i klimakteriet vid 24 eller???? ?

Här kommer en somrig bild från Dalarna med VM-bucklan!

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *