#mrsbacksbash

God morgon från Dalarna!

Vi är nu inne på mindre än tre veckor kvar tills den stora dagen, och jag blev då alltså “tagen” av världens bästa tjejer i torsdags morgon för min hippa!

Mickis svensexa började samma morgon och jag kände mig bombsäker att min skulle vara nästa dag. Så kl 07 hämtade en kille från Vafab miljö upp Mickis (han är en miljökämpe utav dess like) och efter att han åkt tog jag med vovarna på en prommis. Jag tänkte alltså att jag hade ett helt dygn på mig att förbereda. Ni vet, lägga ansiktsmask, raka benen etc. Men icke! När jag klev ur hissen så stod de där med “Superbass” på högsta volym.

Blev så himla överraskad! Snabbt fick jag duscha och packa ihop en kabinväska och sen satte vi oss i taxin.

Vi blev avsläppta utanför Clarion i Stockholm där vi lämnade väskorna och gick upp till rooftop baren, och jag fattade ingenting. Sen fick jag en “bucketlist” som jag skulle klara, så jag började med att skrika “jag ska gifta mig” i lobbyn, o sen hitta jag en kille som var på svensexa som jag fick “gå ner för altaret med” ?

En till taxi kom och vi blev avsläppta utanför dramaten. Vi började gå längs bryggan och helt plötsligt till höger så står ett gäng jäääkligt snygga tjejer på en båt i svarta baddräkter med “team bride”. Sen hör jag låten.. MAMMA MIA, HERE I GO AGAIN, o dääääär kom tårarna bums.

Så vi hade världens härligaste båttur med bubbel, lunch, efterrätt, mer bubbel och bad!! Efter båten åkte vi till hotellet igen o gjorde oss i ordning o käkade middag för att sedan ta oss till Odenplan utanför en karaokebar. Och vem kommer inte utan fantastiska Farao! Så vi hade sån rolig kväll med honom!!

Efter det bar det av till klubben F12, och där var bruden o hälften av gänget så slitet att det fick bli godnatt.

Morgonen därpå var det uppstigning vid åtta och full rulle mot flygplatsen. Vissa droppade av och en tillkom på flygplatsen. Hade fortfarande ingen aning om vart vi skulle. Men ja, MILAAAANO! Blev såå glad för det är verkligen en stad jag velat åkt till, o sen att få göra det med sina bästa vänner. Wow!

När vi kom fram hade tjejerna hyrt ett hus, så vi alla bodde tillsammans vilket var så roligt! Sen gick det i ett! Helgen bjöd på utgång, god mat, bubbel och lite shopping o sightseeing. Hur som helst har jag haft en helt MAGISK hippa så det är inte klokt.

Nu är vi uppe i Hjortnäs och firar Mickis farfar Olle 80 år. Och vi har finbesök av VM-bucklan

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *